Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Tweede ‘Nacht van de B-Kantjes’ op Radio Rijnmond

Op de regionale omroep Radio Rijnmond is tijdens het paasweekend, in de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 maart, de tweede ‘Nacht van de B-Kantjes’ te horen van 00.00 tot 02.00 uur. Jos van Heerden en Reinoud Roemer presenteren dan tijdens het radioprogramma ‘Wakkere Honden’ wederom veel b-kantjes aan de luisteraars.

Net als bij de eerste uitzending zal géén gebruik worden gemaakt van de moderne digitale apparatuur in de studio: géén computers, mp3’s, cd’s of harddisks. Reinoud Roemer en Jos van Heerden gebruiken slechts één apparaat: een platenspeler. “We beloven de luisteraars: B-kantjes, maar zeker geen B-artiesten.”

Reinoud Roemer is momenteel werkzaam bij het Algemeen Nederlands Persbureau en Radio Rijnmond. Jos van Heerden is bekend van Radio 10 Gold, Stadsradio Rotterdam, KX Radio en Novum Nieuws. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten