Search
Close this search box.

Week van de Jaren 60 bij Radio 5

De publieke zender Radio 5 staat binnenkort weer een week lang in het teken van de jaren 60 met veel evergreens. Met artiesten zoals Frank Sinatra, Neil Sedaka, de Blue Diamonds, maar ook Nederlandstalige artiesten zoals Corry Brokken, Toon Hermans en Willy Alberti voert de publieke zender de luisteraar terug naar de jaren 60.

Radio 5 staat in deze week (van 17 t/m 21 maart) tijdens de dagprogrammering ook stil bij de belangrijke nieuwsmomenten uit de jaren zestig en belicht met een mini-radiodocumentaire ieder uur één Nederlands icoon uit deze periode, zoals Mies Bouwman, Willem Duys en Johan Cruijff. Luisteraars kunnen via de website van Radio 5 stemmen voor hun favoriete icoon.

Top 100 van de Jaren 60
Vrijdag 21 maart tussen 10.00 en 16.00 uur zendt Radio 5 de Top 100 van de Jaren 60 uit, samengesteld door de Radio 5 luisteraar. Stemmen voor deze Top 100 kan vanaf maandag 3 maart. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten