Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Yolanthe Cabau van Kasbergen ook bij de Tros

Yolanthe Cabau van Kasbergen is donderdag (13 maart) voor het eerst als presentatrice te zien bij de Tros in het nieuwe tv-programma Twinzz. Dit nieuw programma op Nederland 1 vanaf 20.30 uur is de zoektocht te zien naar de ultieme superband bestaande uit drie eeneiige tweelingen.

In de eerste aflevering is een verslag te zien van de eerste auditiedag waar ruim zeventig potentiële Twinzz samen komen. Ze krijgen deze dag de kans om zich te bewijzen op het gebied van zang en dans en ook hun zogenaamde ‘twinfactor’ wordt onder de loep gelegd. Voor het zangonderdeel hebben de tweelingen vooraf een nummer ingestudeerd dat ze vandaag zingen voor de deskundige jury bestaande uit juryvoorzitter Ferdi Bolland (platenproducer),  zangcoach Lisa Boray en choreograaf Gerald van Windt.

Presentatrice Yolanthe Cabau van Kasbergen probeert er deze dag achter te komen wat de tweelingen beweegt om mee te doen aan deze bijzondere talentenjacht. Aan het eind van deze dag komen alle tweelingen samen in het theater. Hier krijgen zij te horen welke veertig tweelingen doorgaan naar de volgende auditieronde die donderdag 20 maart op tv te zien is. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten