Zoek
Sluit dit zoekvak.

Paul Coyte vervangt Mike Sweeney op Engels Gold netwerk

Het Engelse Gold netwerk op de middengolf heeft wederom een belangrijke wijziging doorgevoerd in zijn programmering. Werd in januari van dit jaar de ochtendshow nog gewijzigd, begin deze maand was de middagshow aan de beurt. Sinds vorige week is Paul Coyte te horen tijdens de avondspits. Hij vervangt hiermee Mike Sweeney die aan de gang gaat bij Rock Radio in Manchester.

Sinds de start van Gold in augustus 2007, dat ontstond uit de fusie tussen Classic Gold en Capital Gold, presenteerde Sweeney (foto links) de middagshow. Daarnaast presenteerde hij diverse shows in het weekend, waaronder ‘60s Classics’ en ‘At the hop’. Ook was hij in het weekend te horen met de ‘Planet Rock Breakfast Show’ op Xfm in Manchester. Nu heeft hij besloten om zijn radiocarrière een andere wending te geven.

Binnenkort zal hij dagelijks te horen zijn op 106.1 Rock Radio, een nieuw station dat volgende maand van start gaat in Manchester. Hier zal Sweeney de ochtendshow gaan presenteren. De Guardian Media Group verwierf in 2007 onder naam RockTalk de licentie voor het gebruik van de 106.1 FM in Manchester.

Sinds vorige week wordt de middagshow op Gold gepresenteerd door Paul Coyte (foto rechts), die daarmee weer zijn oude stek terug heeft gekregen. Op Capital Gold was Coyte namelijk al enkele jaren tijdens de avondspits te horen. Sinds de fusie tot Gold was hij echter naar het weekend verbannen, waar hij de ochtendshow presenteerde. Dit zal hij overigens voorlopig nog blijven doen. [RS/Radio.NL]

Gerelateerde berichten