Zoek
Sluit dit zoekvak.

Paul de Leeuw komt terug met Ranking the Stars

Paul de Leeuw start op 6 mei met de opnamen van een nieuwe reeks van Ranking the Stars bij jongerenomroep BNN. Dat heeft de presentator dinsdagochtend bekendgemaakt bij Edwin Evers op Radio 538. Bridget Maasland, Tatjana Simic en Patty Brard zouden hun medewerking al hebben toegezegd.

De Leeuw heeft al twee seizoenen van de tv-show achter de rug. Aan de eerste reeks namen tien vrouwelijke BN’ers deel, onder wie Katja Schuurman, Daphne Bunskoek en Leontine Borsato. Naar aanleiding van een aantal themavragen moesten de deelnemers inschatten hoe Nederlandse mannen over hen dachten. Voor de tweede serie van Ranking the Stars werden tien bekende Nederlandse heren gestrikt, onder wie Jan Smit en Ruud de Wild.

Wanneer het derde seizoen van het succesvolle televisieprogramma op de buis komt, is nog niet bekend. [Novum/Radio.NL]