Zoek
Sluit dit zoekvak.

RTL tikt Daphne Bunskoek op de vingers

RTL heeft Daphne Bunskoek op het matje geroepen naar aanleiding van haar uitlatingen over een filmpje van een overspelige Georgina Verbaan. In RTL Boulevard zei de presentatrice vorige week dat het showbizzprogramma met de uitzending van de amateurbeelden te ver was gegaan. Zowel de zender als de redactie van de show betreurt haar uitlatingen, zei Boulevard-collega Albert Verlinde dinsdag in de radioshow van Ruud de Wild op Q-Music.

De 34-jarige brunette gaat dinsdag ook in gesprek met RTL om een herhaling van het incident te voorkomen. Aangezien het contract van Bunskoek binnenkort afloopt, zou het kunnen dat ze een andere richting inslaat, speculeerde Verlinde.

Vpro
Vorige week werd al bekend dat Bunskoek in gesprek is met de VPRO over een nieuw te ontwikkelen programma. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten