Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kink FM gaat weer verhuizen

Kink FM gaat toch verhuizen. Na ruim drie jaar in het Hilversumse Audiocentrum op het Mediapark te hebben gezeten is het pand volgens verhuurder TCN toe aan een grondige verbouwing. Er blijkt namelijk asbest in het pand te zitten. Begin 2007 was er ook al sprake van een verhuizing, maar die ging niet door. Deze week zal het alternatieve radiostation voor ruim negen maanden naar het naburige Studiocentrum verhuizen.

Na de verhuizing van Kink Fm zal het Audiocentrum volledig worden gerenoveerd. Ook de studioruimtes van Kink FM worden volledig opgeknapt, waarna Kink FM weer zal terugkeren in het Audiocentrum.

Kink FM heeft een lange geschiedenis wat betreft huisvesting: eerder was het station al gevestigd in het oude Veronica-pand in Hilversum, daarna verhuisde het naar een oude sigarenfabriek in Amsterdam, kwam het terug in het voormalig AVRO-complex in Hilversum en zit nu dus sinds drie jaar op het Mediapark. Eerder verdween ook het Instituut voor Beeld en Geluid al naar een nieuw onderkomen. [Radiowereld.NL]