Ochtendshow voor Adam Curry bij Arrow Classic Rock

Adam Curry gaat vanaf 12 mei de ochtenduren verzorgen bij het landelijke radiostation Arrow Classic Rock. Hij gaat de show samen met Alexander Stevens presenteren. Dat maakte Curry in het tv-programma Jensen bekend. Het gerucht ging al langer dat Curry weer terug zou komen op de landelijke radio. Ad Ossendrijver, directeur van Arrow, wilde dit al enige weken lang niet bevestigen.

Het is de bedoeling dat de inmiddels 43-jarige Curry zijn dagelijke ochtendshow vanuit zijn eigen huis in Engeland gaat maken. Onduidelijk is waar Curry de tijd vandaan haalt. Naast zijn nieuwe baan bij Arrow Classic Rock heeft Curry ook nog zijn bedrijf ‘podshow’ (recent omgedoopt tot Mevio) wat erg goed loopt in Amerika. Daarvoor moet hij ook wekelijks heen en weer vliegen tussen ‘Curry Manor’ in Engeland en zijn ‘Curry Condo’ in downtown San Francisco.

Adam Curry, sinds 1988 getrouwd met Patricia Paay, kwam via de ziekenomroep en de Amsterdamse radiopiraat Radio Decibel in de jaren tachtig terecht bij de Nederlandse omroep Veronica, als presentator van het tv-programma Countdown en de radioshow Curry en Van Inkel (samen met Jeroen van Inkel). In 1987 vertrok hij naar de Verenigde Staten, waar hij tot 1994 presentator werd bij het muziekstation MTV. Tevens was hij enkele jaren te horen op de hitzender Z100 in New York City

Voor de omroep BNN presenteerde Curry onder andere een radiorogramma op Radio 2 met Jeroen Kijk in de Vegt. Daarnaast was hij ook te zien in de reality soap Adam’s Family: een kijkje in het leven van de familie Curry (2002/2003), uitgezonden door SBS6. Ook was hij betrokken bij de Endemol-productie Sterrenbeurs. Voor Radio Veronica presenteerde hij tot september 2004 een radioshow.

Update
Ad Ossendrijver, directeur van Arrow, wilde de komst van Adam Curry naar Arrow FM weken lang niet bevestigen, maar na de uitzending van Jensen liet hij eindelijk weten dat het gerucht klopte. Adam Curry neemt de plek over van Rinse Blanksma, die momenteel nog elke ochtend te horen is. [Radiowereld.NL]