Presentatrice Margje Teeuwen opent eigen atelier

Presentatrice deejay Margje Teeuwen opent vrijdag (30 mei) haar eigen atelier en expositieruimte in de Amsterdamse Kauwgomballen Fabriek. Tien jaar lang verhuisde de kunstenares tussen diverse kraakpanden en kreeg uiteindelijk deze ruimte. Haar atelier bevindt zich in het machinegebouw en moest voor de nieuwe gebruiksfunctie worden ontdaan van alle machines uit de voormalige fabriek. Teeuwen verbouwde de ruimte zelf tot een atelier en expositieruimte voor vier kunstenaars en ontwerpers.

Margje Teeuwen speelde van 1992 tot 2001 hockey in het Nederlands Elftal. In 1996 begon zij haar studie aan de kunstacademie en toonde sindsdien haar werk in diverse steden van Nederland. Op de radio is zij als deejay ondermeer te horen bij KX radio en deed zij verslag van de Olympische spelen voor Yorin en de NOS. Op televisie presenteerde zij in de afgelopen paar jaar Analitica Studio Sport, De Bouw en Je leven in de steigers. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten