Headlines uit de krant: donderdag 26 juni 2008

Radio 538 houdt vrijdag 27 juni de vierde Dommelsch Live38 van dit jaar. De locatie voor het event is dit maal uitgaansgelegenheid De Boerderij aan de Amerikaweg 145 in Zoetermeer. Racoon en Jeroen v/d Boom brengen onder begeleiding van Evers Slaat Door, de band van Radio 538 DJ Edwin Evers, bekende nummers ten gehore. De exclusieve toegangskaarten zijn alleen te winnen bij ‘Evers Staat Op’ en via dommelschlive38.nl.

Radio 538 organiseert in samenwerking met Dommelsch iedere twee maanden een Dommelsch Live38 concert. Lees verder

Donna
Radio Donna is het wachten op de iPhone beu en geeft vijftien nieuwe toestellen aan zijn luisteraars cadeau. Fabrikant Apple, die nog steeds niet bekend heeft gemaakt wanneer de gehypete telefoon in België te koop zal zijn, overweegt juridische stappen. Wanneer de iPhone, het multifunctionele telefoontoestel van Apple, nu eindelijk naar België wordt verscheept, blijft voorlopig een goed bewaard geheim. Bij Donna besloten ze niet langer te wachten en daarom organiseert de radiozender vrijdag een iPhone Friday. Een hele dag lang zal je op Donna zo nu en dan een iPhone horen rinkelen. Wie dat geluid herkent, stuurt een sms en maakt zo kans op een van de vijftien telefoontoestellen die vrijdag de deur uit gaan. Al zullen de gelukkige winnaars nog even geduld moeten oefenen. De 3G iPhone, de nieuwste versie van het toestel, wordt immers pas op 11 juli in Europa verwacht. Lees verder

Realityserie
Sindsdien is de realityserie over de sterke arm van de wet niet weg te denken op de televisie. Ook Nederland kan geen genoeg van de reality-politieserie krijgen. RTL had Bij de politie, de TROS komt met de serie Plaats Delict over de Utrechtse recherche en er komt ook nog een soort politie-Idols op Veronica, waar de winnaar een ‘stageplek’ bij de FBI kan winnen. Ook de NCRV doet een duit in het zakje. Het start vandaag met de 4-delige serie De mensen van de recherche. Het programma volgt het rechercheteam van het district Feyenoord/Ridderster in Rotterdam. Volgens programmasamensteller Hans van Raaij onderscheidt het programma zich door niet uit te zijn op sensatie. ‘Typisch de mensen van is dat we een aantal rechercheurs volgen in hun werk. De kijker kan zich hierdoor in hen verplaatsen en ondervindt wat het werk precies inhoudt. Lees verder