Zoek
Sluit dit zoekvak.

Op bezoek bij: RadioBitches Award 2008

De Radiobitches Awards 2008 zijn op maandagavond 16 juni uitgereikt in het Nederlandse instituut voor Beeld en Geluid op het Mediapark in Hilversum. Tijdens de Radiobitches Awards 2008, dat werd gepresenteerd door Isabelle Brinkman traden ook diverse bands op zoals Kraak & Smaak, Krause en Shane Shu.

Winnaars van de Radiobitches Awards in 2008 zijn:

Annemieke Schollaardt , Maricha Kroeske, Roosmarijn Reijmer, Jasmijn van Dijk, Wytske Kenemans en 3FM.

De Oeuvre Award 2008 ging naar Jeanne Kooijmans.

De Radiobitches Awards werd georganiseerd door de Veronica Radioschool, om vrouwelijke radiomakers in het zonnetje te zetten. In verhouding met de rest van Europa werken er volgens de Veronica Radioschool weinig vrouwen bij de Nederlandse radio.

Bekijk hier de fotoreportage van De Radiobitches Awards 2008.