Zoek
Sluit dit zoekvak.

92ste Nijmeegse Vierdaagse dagelijks bij SBS 6

SBS 6 doet van 14 tot en met 18 juli vijf dagen lang verslag van de Nijmeegse Vierdaagse, het grootste wandelevenement ter wereld. Het Vierdaagse journaal zal elke dag rond 23.15 uur verslag doen van hoe het met de bijna 50.000 wandelaars, de vrijwilligers en de toeschouwers gaat. Op vrijdag zak men vanaf 18.00 uur live verslag doen vanaf de Via Gladiola, waar de deelnemers die het vier dagen volhouden, over de finish komen en hun kruisje halen.

De Nijmeegse Vierdaagse doet verslag van de wandeltocht van de duizenden deelnemers van start tot finish. Ook besteedt de Nijmeegse Vierdaagse aandacht aan de mensen achter de schermen, zoals de blarenprikkers, de controleurs en de hulpdiensten.

De Nijmeegse Vierdaagse is te zien van maandag 14 tot en met vrijdag 18 juli rond 23.15 uur en op vrijdag live om 18.00 uur. De herhaling is te zien van dinsdag tot en met vrijdag 18 juli rond 13.30 uur. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten