Zoek
Sluit dit zoekvak.

538 deejay wil over vijf jaar stoppen

538 deejay Gordon wil zijn carrière als zanger en presentator over ‘een jaar of vijf’ afsluiten. “Ik denk niet dat mensen dan nog van me willen horen”, zegt hij in weekblad Privé. Het gerucht gaat overigens ook dat Gorden afgelopen zaterdag zijn laatste uitzending heeft gemaakt bij Radio 538, maar dit is nog niet bevestigd. “Ik ga nu een nieuw album doen met nummers van Donny Hathaway. Dan nog een paar seizoenen tv en als ik het dan kan verhapstukken houd ik er helemaal mee op.”

Gordon wil ook de helft van het jaar in Kaapstad wonen en de handere helft in Amsterdam. Op een comeback hoeven zijn fans dan ook niet meer te rekenen. “Weg is weg”, zegt de zanger, die over drie dagen 40 wordt. “Maar alles hangt af van het financiële plaatje”, tekent hij daar wel bij aan. [Radio.NL/Novum]