Search
Close this search box.

‘Geen blote posters meer bij Veronica’

Veronica Magazine moet alle posters met schaars geklede dames verwijderen in de gemeenschappelijke ontvangsthal van het kantoor aan de Olympiaweg in Hilversum. De eigenaar van het pand wilde dat de posters worden verwijderd. Het zouden aanstootgevende afbeeldingen zijn, wat overige huurders afgeschrikt. Veronica wilde ze niet verwijderen waardoor de eigenaar van het pand naar de voorzieningenrechter stapte, om Veronica te dwingen de posters uit de ontvangsthal te verwijderen.

“Daar nemen sommige andere bedrijven in het kantoor aanstoot aan. Een van de nieuwe huurders, een vermogensbeheerder, had geëist dat de bewuste posters verwijderd worden voordat zij het pand in september betrekken. Zij willen hun klanten niet confronteren met deze afbeeldingen”, zo verklaart de Duitse verhuurder Deka Immobiliën Investments.

Geen beveiligingscamera’s meer
De verhuurder eiste deze week volgens de Telegraaf ook voor de rechtbank ook dat Veronica hun onlangs opgehangen beveiligingscamera’s uit de gezamenlijke ruimtes verwijdert, zodat bezoekers onbespied het pand kunnen betreden. De rechter doet daar volgende week uitspraak over. Veronica wilde niet reageren. [Radio.NL/Telegraaf]