Search
Close this search box.

Gelderse Top 100 bij Radio Gelderland

Eric van den Berg presenteert op zaterdag 6 september voor de tweede keer ‘De Gelderse Top 100’ bij Radio Gelderland. Luisteraars van de Gelderse omroep kunnen nog tot en met zondag 31 augustus via de website Geldersetop100.nl hun favoriete drie liedjes, gemaakt door Gelderse artiesten, kenbaar maken. In de Gelderse Top 100 staan alleen artiesten die geboren en getogen zijn in Gelderland zoals Frank Boeijen, Normaal en Dick van Altena.

Maar ook nieuwe Gelderlanders, artiesten die woonachtig zijn in de provincie Gelderland, staan op de lijst zoals Harrie Sacksioni, Ilse de Lange, Stevie Ann en Rob de Nijs. Naast de gevestigde orde geeft Radio Gelderland ook nieuw talent en amateurmuzikanten een kans.

Voor beginnende Gelderse pop-rockbands is er nog een extra aantrekkelijk aspect aan de Gelderse Top100. De hoogst eindigende band maakt kans op optredens op Huntenpop, De Affaire in Nijmegen en Appelpop. Dat gebeurt in samenwerking met Het Gelders Poppodium van Stichting Kunst en Cultuur Gelderland. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten