Search
Close this search box.

Goed nieuws voor nieuwslezer Arend Langenberg

Het gaat weer goed met de nieuwslezer van de Skygroep, Arend Langenberg. De 59-jarige nieuwslezer van Veronica, Skyradio en Classic FM is weer thuis. Langenberg heeft het ziekenhuis, twee weken na een spoedoperatie, weer mogen verlaten. Arend Langenberg zie de toekomst weer positief tegemoet: “Er breekt nu een periode van rust en herstel aan”.

Eind juli werd bij Arend een kwaadaardige tumor in zijn endeldarm verwijderd. Er traden complicaties op, waarna een spoedoperatie nodig was. Langenberg (59) werd eind april ziek. Radio.NL bracht dit als eerste naar buiten, maar Skyradio was daar, op z’n zachts uitgedrukt, allerminst blij mee. Jan Willem van Hofwegen, persvoorlichter van de Skygroup, wilde wederom totaal niets vertellen. Toch brachten diverse kranten en tv-programma’s een dag later ook het nieuws over de ziekte van Nederland bekendste nieuwslezer Arend Langenberg. Opmerkelijk is dat Langenberg daarna zelf ook uitgebreid vertelde wat er een de hand was.

Langenberg begon zijn carrière in de jaren zeventig bij Radio Veronica. Langenberg is ook regelmatig te horen als voice-over in tv-programma’s, waaronder aan het tv-programma Peter R. de Vries – misdaadverslaggever. Daarnaast is hij bij Skyradio nieuwslezer. Skyradio heeft momenteel nog een marktaandeel bijna 9%. Een jaar geleden was dit bijna 10%. Wanneer de nieuwslezer weer te horen is op de diverse radiostations is nog niet bekend. [Radiowereld.NL]