Search
Close this search box.

Radio 538 in het teken van Mystery Land

Het Radio 538 programma Dance Department zal aanstaande zaterdag (23 augustus) live vanaf Mystery Land worden uitgezonden. Dennis Ruyer zal vanaf 20 uur verslag doen van de gebeurtenissen op het Floriadeterrein in de Haarlemmermeerpolder. Deze week zal Radio 538 overigens de allerlaatste kaartjes weggeven voor Mystery Land.

Dit jaar viert Mystery Land alweer haar 15e verjaardag en is daarmee het oudste dance-festifal van Nederland. Sinds vijf jaar wordt het festival gehouden op het oude Floriadeterrein tussen Hoofddorp en Vijfhuizen in de Haarlemmermeer. Dit jaar zullen, verspreidt over de verschillende podia, onder meer Roger Sanchez, David Guetta, Erick E, Isis, Marco V, Tocadisco, Fedde le Grand, Laidback Luke en Tiësto plaats nemen achter de draaitafels.

Kaarten voor Mystery Land zijn inmiddels uitverkocht, maar wie alsnog naar het festival wil doet er goed aan om naar Radio 538 te luisteren. Deze week geeft Radio 538 tussen 16 uur en middernacht de allerlaatste kaarten weg voor Mystery Land. Lindo Duvall, Barry Paf en Frank Dane zullen elke dag een vervormde danceplaat draaien, de zogenaamde ‘Mystery Song’. Wie raadt welke plaat dit is, maakt kans op de kaartjes en is er zaterdag alsnog bij.

Mystery Land live op 538
Wie het dan nog niet is gelukt om aan kaartjes te komen kan zaterdag alsnog bij 538 terecht. Dance Department zal namelijk live vanaf Mystery Land worden uitgezonden. Dennis Ruyer zal vanaf 20 uur verslag doen van de gebeurtenissen op het Floriadeterrein. Daarnaast zullen diverse DJ’s langs komen in de studio. [RS/Radio.NL]