Nieuw seizoen College Tour start vrijdag met Ronald Koeman

Een nieuw seizoen College Tour gaat vrijdag (20 februari) van start. Het seizoen start in Rotterdam met de voetbalcoach van Southampton en oud-profvoetballer Ronald Koeman. Daarna volgt een gesprek met bestsellerauteur Arnon Grunberg. De derde gast is de Twentse cabaretier Herman Finkers en daarna de Britse documentairemaker Louis Theroux.

Afgelopen donderdag maakte presentator Twan Huys bij Ruud de Wild op Radio 538 de laatste drie namen van dit seizoen bekend. Lodewijk Asscher, Chantal Janzen en Remco Campert zijn deze week ook toegevoegd aan het lijstje van Twan Huys.

College Tour
In het programma College Tour interviewen studenten een gast onder leiding van presentator Twan Huys. In het programma staan de vragen van studenten centraal. Veel bekende namen uit binnen- en buitenland waren al te gast sinds de eerste uitzending in 2007.

Onder hen bijvoorbeeld Bill Gates, Anouk, John Cleese, Marlene Dumas, John Legend, Robbie Williams, Mark Rutte, Desmond Tutu, Epke Zonderland, Armin van Buuren, Frans Timmermans, Malala Yousafzai, Whoopi Goldberg, Derk Sauer, Louis van Gaal, Dan Brown en de Dalai Lama.

College Tour is vrijdag vanaf 20.25 uur te zien op NPO 3. [Radiowereld.NL]