Search
Close this search box.

US Open vanaf maandag live op Eurosport

Eurosport doet ook dit jaar weer exclusief verslag van de US Open. Dit laatste Grand Slamtoernooi van het jaar vindt van 25 augustus tot en met 7 september voor de 127ste keer plaats. Iedere avond en nacht doet Eurosport rechtstreeks verslag vanuit het Arthur Ashe stadion en de omringende banen. Ook op de website van het tv-station is er ruimschoots aandacht voor de US Open met ‘live’ streams van verschillende banen, achtergronden en uitslagen.

Het commentaar bij de beelden is in handen van Ted van der Meer, Mariëtte Pakker, Jack van der Voorn, John van Lottum, Kristie Boogert en Carlo Wilmots. Daarnaast heeft Eurosport Michaëlla Krajicek aangetrokken als co-commentator. Krajicek, die op dit moment geblesseerd is, zal vanaf de kwartfinales samen met Mariëtte Pakker commentaar geven. De US Open zijn ook te volgen via het Eurosport HD kanaa. [Radiowereld.NL]