Zoek
Sluit dit zoekvak.

Llink start ledenwerfactie voor 150.000 leden

Omroep LLiNK heeft vóór 1 april 2009 150.000 leden nodig. Momenteel heeft de omroep slechts 70.000 leden. Daarom lanceert de groenste omroep van Nederland per 1 september de actie: ‘Verander de wereld met een filmpje. LLiNK helpt met een ton’. Via deze nieuwe actie hoopt men het ledenaantal snel te verdubbelen, waardoor men toch in het publieke bestel kan blijven.

Vanaf 1 september kan men een filmpje op de website van LLink uploaden. Op het filmpje (maximaal 45 seconden) vertelt men bijvoorbeeld welk doel aandacht en uiteraard geld verdient. Steun voor de video bestaat uit stemmen van nieuwe of bestaande leden.

Ledenwerfshow op 20 november
Op 20 november verdeelt LLiNK, tijdens een 90 minuten durende live-show op Nederland 3, deze ton onder de 5 filmpjes met de meeste stemmen. Degene die de groenste omroep zo veel mogelijk heeft laten groeien is dus de winnaar en krijgt de hoofdprijs van €75.000 om de wereld beter te maken. LLiNK stopt voor elk nieuw lid ook 2 euro in een fonds. Uit dat fonds wordt het realiseren van een idee om het leven beter, groener of eerlijker te maken betaald. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten