Search
Close this search box.

Radio 5 dagprogrammering breidt uit

De dagprogrammering van Radio 5 wordt met ingang van maandag (1 september) ook uitgebreid. De zender presenteert iedere werkdag van 18.00 tot 19.00 uur het nieuwe programma Familie Nederland. Presentator Rocky Tuhuteru laat zich daarin verrassen door herinneringen van luisteraars en muziek van vroeger. ’s Ochtends begint de uitzending van ‘Wekker Wakker’ ook één uur eerder.

Het radioprogramma ‘Wekker Wakker’ met Martine van Os en Henk Mouwe is voortaan van 06.00 uur tot 10.00 uur te beluisteren en besteedt uitgebreid aandacht aan nieuws en actualiteiten.

Familie Nederland
Familie Nederland is een nieuw interactief radioprogramma dat luisteraars helpt om het internet te ontdekken via Familienederland.nl. Daarin kunnen luisteraars hun geschiedenis beschrijven en deze verlevendigen met fragmenten uit het archief van de Nederlandse Publieke Omroep. Daarnaast maakt voormalig muzieksamensteller van de NOS Herman van der Velden twee keer per week een persoonlijke muzikale keuze uit de jaren ’50 en ’60 en licht deze toe met verhalen van vroeger. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten