Endemol lanceert toch een nieuw digitaal tv-kanaal

Comedy Central lanceert, een maand later dan gepland, toch een nieuw 24 uurs digitaal kanaal in samenwerking met Endemol: Comedy Central Family. De nieuwe tv-zender is per 1 oktober ‘alleen’ te zien bij kabelexploitant Ziggo. Comedy Central Family voornamelijk zendt tijdloze comedies uit. Naast Nederlandse series zijn ook internationale top-comedies te zien.

Series van eigen bodem die worden uitgezonden zijn onder andere: Sam Sam, Ushi en van Dijk, Boobytrap, Het Zonnetje in Huis en Vrienden voor het Leven, allemaal geproduceerd door Endemol. Internationale series zijn The Fresh Prince of Bel-Air, Frasier, Last Comic Standing, Rodney, Saturday Night Live en Scrubs.

Later dit jaar wil men Comedy Central Family ook bij andere kabelexploitanten aanbieden. Waar is nog erg onduidelijk. [Radiowereld.NL]
 

Gerelateerde berichten