Vlaaifestijn bij Lindo Duvall op 538

Wie vandaag (donderdag) op bezoek moet bij Radio 538 kan maar beter een paar laarzen aantrekken. De kans is namelijk groot dat bezoekers getrakteerd worden op een verse vlaai onder de voeten. Lindo Duvall organiseert namelijk een Vlaaifestijn. De deejay laat een koe los op de parkeerplaats van 538 die in 24 vakken is opgedeeld. De vakken hebben een nummer en een naam: die van irritante BN’ers. Luisteraars mogen raden in welk vak de koe haar vlaai dropt en maak kans op een echte vlaai.

Om te bepalen welke namen in de vakken komen, konden luisteraars afgelopen maandag de naam van de meest irritante BN’er doorgeven aan Lindo. De 22 namen die het meest binnenkwamen hebben een eigen vak gekregen. Hiertoe behoren onder meer Dries Roelvink, Albert Verlinde, Patty Brard, Johan Vlemmix, Gordon, Andries Knevel, Emiel Ratelband, Robert Jensen en Gerard Joling. Daarnaast heeft Lindo zelf, evenals zijn side-kick Jelte van der Goot, een eigen vak gekregen.

Het Vlaaifestijn is vanaf 16 uur te volgen zijn op zowel de radio als op internet. Mocht er geen koeienvlaai worden gedropt tijdens de uitzending, dan gaat het spel gewoon verder bij het programma van Barry Paf en daarna Frank Dane. [RS/Radio.NL]