Search
Close this search box.

Laatste gepresenteerde programma op Juize.FM [Update]

Twee weken geleden werd het al aangekondigd en vandaag (dinsdag 18 november 2008) is het dan zover. De commerciële radiozender Juize.FM neemt vandaag afscheid van de luisteraars in de laatste gepresenteerde uitzending tussen 16.00 en 18.00 uur. Tijdens deze uitzending komen alle Juize.FM deejays nog even aan het woord. Tijdens de uitzending draaien de deejays hun favoriete muziek.

De Hiphop en R&B zender Juize.FM wordt in de komende weken omgedoopt tot 538 Juize, en blijft gewoon non-stop via internet te beluisteren. Sommige programma’s zullen (non-stop) blijven bestaan zoals Between The Sheets, Drop Your Demo en de Mix at 6. Maar de deejays zullen verdwijnen.

Update
Kort na 18 uur nam de Juize.FM crew onder aanvoering van Niels Hoogland afscheid van de gepresenteerde programma’s. Luister hier naar de laatste woorden van Niels, die het er duidelijk en heel begrijpelijk erg moeilijk mee had. Overigens zal 538 Juize, zoals het station nu gaat heten, niet alleen voortgezet worden via het internet, maar ook via de digitale kabel. Ook blijft de website Juize.FM in de lucht. [Radio.NL/RS]