Barry Paf live vanuit SnowWorld op Radio 538

Radio 538 deejay Barry Paf presenteert zijn radioprogramma donderdag (4 december) niet vanuit Hilversum maar live vanuit SnowWorld in Zoetermeer. In deze uitzending van 19.00 tot 21.00 uur strijden negen kandidaten in de 538 Studenten Wintergames tegen elkaar voor de hoofdprijs, backpacken in Australië voor twee personen.

Radio 538 deejay Barry Paf: “Van studenten is bekend dat zij de beste weerstand hebben. Door de ranzige kamers, gore toiletten en beschimmelde keukens bouwen zij namelijk een goede weerstand op. Radio 538 daagt luisteraars nu uit om dat te bewijzen tijdens de 538 Wintergames in de sneeuw. Kandidaten moeten onder andere in zwembroek of bikini op een tube naar beneden glijden. Ik ben benieuwd wie dat het beste doet….Hilarisch wordt het zeker.”

De negen deelnemers met de leukste en ranzigste studentenverhaal worden geselecteerd voor de Wintergames. Zij worden uitgedaagd om zoveel mogelijk sneeuw de berg op te dragen en in badkleding op een tube zo snel mogelijk van de helling af te glijden. [Radiowereld.NL]