Search
Close this search box.

100ste uitzending Tiësto vrijdag op 538

Sinds april 2007 presenteert de beste DJ van de wereld, Tiësto, elke vrijdag van tien tot middernacht zijn programma: Tiësto’s club life op Radio 538. Vrijdag (27 februari) is de 100e uitzending. Speciaal voor deze 100e club life uitzending mochten de luisteraars de playlist samenstellen. Na een oproep van Tiësto aan de luisteraars, zijn er duizenden reacties binnengekomen, zo meldt de omroep.

Tiësto’s club life is een twee uur durende mix met de nieuwste tracks, mash ups en remixen van house tot trance. In elk programma krijgen tevens opkomende DJ-talenten de kans zichzelf te bewijzen achter de decks in ’15 minutes of fame’. Tiësto’s club life, elke vrijdagavond van 22.00 tot 00.00 uur op Radio 538. Aansluitend wordt de herhaling van de week ervoor uitgezonden van 00.00 tot 02.00 uur. [Radiowereld.NL]