Zoek
Sluit dit zoekvak.

BNN-presentatoren in ONM

BNN’ers Filemon Wesselink, Dennis Storm, Sander Lantinga, Nicolette Kluijver en Zarayda Groenhart gaan een gastrol spelen in de ziekenhuissoap ONM. Van woensdag 11 tot en met dinsdag 17 maart spelen vijf BNN-presentatoren om beurten een gastrol in de soap. De presentatoren doen dit ter gelegenheid van de drieduizendste aflevering, die BNN op 17 maart uitzendt.

Voor Filemon is het niet de eerste keer dat hij in de soap verschijnt. Eerder reikte hij als verslaggever de Europese Daklozenloterij uit. Ook verraste hij oud-ONM-actrice Yolanthe Cabau van Kasbergen als zwerver met een prijs voor beste actrice.

ONM begon in 1994. De serie heette toen nog Onderweg naar morgen en was gebaseerd op de Amerikaanse serie Ryan’s Hope, die in Amerika van 1975 tot 1989 werd uitgezonden. In het twaalfde seizoen werd de naam van de serie gewijzigd in ONM. Sinds 2005 is ONM iedere werkdag om 19.00 uur te zien bij BNN. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten