Search
Close this search box.

Omroep Llink in financiële problemen

Omroep Llink uit Rotterdam overweegt surséance van betaling aan te vragen. Dat heeft de voorzitter van de Raad van Toezicht, Peter Rombouts, woensdag tegenover de regionale omroep RTV Rijnmond bevestigd. Er zijn serieuze financiële problemen bij de omroep die in Rotterdam zijn thuisbasis heeft. Met het uitstel van betaling probeert de zender tijd te winnen om de toekomst zeker te stellen.

De publieke omroep moet vóór 1 april 150.000 leden hebben om de status te behouden. De omroep Llink besteedt vooral veel aandacht aan maatschappelijke onderwerpen op het gebied van economie en ecologie, de rechten van mens en dier en de tegenstelling tussen welvaart en armoede in deze wereld. Eén van de bekende gezichten van zender is reisprogrammamaakster Floortje Dessing. [RTV Rijnmond/Radio.NL]

Gerelateerde berichten