Zoek
Sluit dit zoekvak.

Out tv zendt Rick & Steve uit

Out tv, de gaylifestyle televisiezender in Nederland en België, zendt vanaf donderdag 23 april wekelijks om 20.20 uur Rick & Steve uit. De stop motion animatieserie met poppetjes gaat over het leven van een homokoppel en twee lesbokoppels. De serie wordt onder andere uitgezonden in Amerika, Engeland, Argentinië en Australië. In Amerika, waar de serie sinds 2007 wordt uitgezonden, is het tweede seizoen al gestart.

Rick & Steve is een grappige parodie op stereotype leven van homo’s en lesbo’s. De serie draait om drie gaykoppels die in de fictieve gaygetto West Lahunga Beach wonen. Centraal staan Rick en Steve. Hoewel ze het gelukkigste koppel ter wereld zijn, hebben ze temaken met typische relatieproblemen. Ook het lesbokoppel Chuck en Evan, die worstelen met een leeftijdsverschil van 31 jaar, en Dana en Kirsten kennen deze problemen maar al te goed. De gaylifestyle televisiezender is in Nederland en België alleen te ontvangen via digitale televisie. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten