Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dave Grohl: pasgeboren dochter maakt ‘hels lawaai’

De kleine Harper Willow Grohl maakt volgens haar vader Dave Grohl een ‘hels lawaai’. De Foo Fighters-zanger werd vrijdag voor de tweede keer vader.

De kleine Harper Willow Grohl maakt volgens haar vader Dave Grohl een ‘hels lawaai’. De Foo Fighters-zanger werd vrijdag voor de tweede keer vader, meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

De 40-jarige rocker en zijn 32-jarige vrouw Jordyn hebben hun jongste dochter vernoemd naar Dave’s oudoom Harper Bonebrake. Volgens de Foo Fighters-voorman is het meisje zo’n 51 centimeter lang en weegt ze bijna zeven pond.

De oud-drummer van Nirvana en zijn vrouw hebben al een 2-jarig dochtertje, Violet Maye. In een eerder interview met People onthulde Grohl dat Violet groot fan is van Amy Winehouse. “Als ze ‘Try to make me go to rehab’ hoort, zingt Violet ‘no, no, no’. Het is een beetje raar, maar erg schattig!”

[Novum]