Zoek
Sluit dit zoekvak.

Radio Mi Amigo in teken van ‘The Boat That Rocked’

Het internetradiostation Mi Amigo 192 viert deze week de première van de piratenspeelfilm The Boat That Rocked. In de week van 6 tot en met 11 april zendt Mi Amigo 192 een speciale Top 100 uit van platen die in de legendarische Engelse zeezenderperiode 1964 tot 1967 in de hitlijsten van toen hebben gestaan. The Boat That Rocked draait vanaf 16 april in de Nederlandse bioscopen.

‘The Boat That Rocked’ is een hilarische feel good comedy van Richard Curtis (maker van o.a. Notting Hill, Bridget Jones en Love Actually) met de sterrencast Philip Seymour Hoffman, Bill Nighy, Rhys Ifans, Nick Frost en Kenneth Branagh.

De film laat zien hoe een paar deejays in de jaren zestig met hun swingende piratenzender en miljoenen idolate fans het opnemen tegen de gevestigde orde en geschiedenis schrijven. Opnamen voor de film zijn gemaakt op het schip Rock Radio dat vroeger gebruikt werd door Hospitaal Kerkschip De Hoop. Luisteraars van Radio Mi Amigo 192 kunnen ook gratis bioscoopkaartjes winnen of zelfs een nostalgische Boat That Rocked Retroradio. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten