Zoek
Sluit dit zoekvak.

RTV Rijnmond in het teken van de ‘crisis’

De regionale omroep RTV Rijnmond staat vrijdag 17 april van 09:00 tot 19:00 uur de hele dag in het teken van de ‘crisis’. Vanuit Hotel Atlanta in Rotterdam – één van de weinig overgebleven gebouwen uit de jaren dertig – brengt Radio Rijnmond een radioprogramma waarin de crisis van nu wordt vergeleken met die van de jaren ’30. Deze speciale uitzending met live-muziek is ook gratis bij te wonen voor publiek.

In ‘Rijnmond in crisis’ komen verschillende thema’s aan de orde zoals werk, armoede, cultuur en economie. Het radioprogramma neemt de luisteraar terug in de tijd met oude radiofragmenten, ooggetuigen, live muziek, deskundigen en een rubriek onder de noemer ‘sleep de jaren 30 naar Atlanta’,  waarvoor luisteraars kunnen langskomen om hun jaren dertig spullen te laten beoordelen door een deskundige van museum Boymans. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten