Zoek
Sluit dit zoekvak.

Harm Edens dagelijks live vanaf Schiphol

Harm Edens presenteert vanaf eind juli het nieuwe Ncrv-programma ‘On Air’ op Nederland 3: elke werkdag om 19.30 uur, live vanuit lounge 2 achter de douane op Schiphol. In ‘On Air’ behandelt de presentator de actualiteit van de dag en praat hij, te midden van de vertrekkende vakantiegangers, met bekende en actuele gasten. Ook neemt van maandag 27 juli t/m vrijdag 28 augustus in ‘On Air’ een kijkje achter de schermen van de hectiek op Schiphol.

Harm Edens: “De energie op het vliegveld, met al die aankomende en vertrekkende passagiers, is heel inspirerend. Die energie zal ook in ‘On Air’ te zien zijn.” Edens werd bekend als presentator van het satirische nieuwsprogramma ‘Dit was het nieuws’. Van 2007 tot 2008 presenteerde hij het programma Pubers bij TV Gelderland en sind september 2008 presenteert hij daar het tv-programma Gelderse Koppen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten