Zoek
Sluit dit zoekvak.

De WereldKrant van RNW is er weer

De WereldKrant, de gratis digitale krant van Radio Nederland Wereldomroep, verschijnt vanaf 25 april opnieuw als vakantiekrant. Met ingang van dit vakantieseizoen is het aantal redactionele pagina’s ook uitgebreid naar acht. De WereldKrant verschijnt voortaan het gehele jaar ook op zondag. De nieuwe editie bevat een geregionaliseerde weerkaart in kleur voor de Europese vakantiegebieden. Eveneens is er een overzicht van verkeersmededelingen over belangrijke doorgaande verkeersroutes in Europa.

Verder is een servicepagina toegevoegd, met artikelen over de dagelijkse radio- en televisieuitzendingen van de Wereldomroep, een dagelijkse kruiswoordpuzzel en een wekelijks WereldKeuken-recept. [Radiovisie/Radio.NL]

Gerelateerde berichten