Zoek
Sluit dit zoekvak.

Opinie: ‘Geen fraude en oplichting bij Arrow’

Opinie: Gerry Jungen, presentator bij Arrow Classic Rock, reageert op persoonlijke titel op het verhaal van Manuela Kemp uit de Telegraaf.

Op het risico af dat er een soort van polemiek gaat ontstaan, vind ik toch dat ik als medewerker van Arrow (12 jaar al bijna) op persoonlijke titel moet reageren! Het snotter en snik stukje van collega Kemp in de Telegraaf voelt echt als natrappen.

Kijk: waar je recht op hebt, daar heb je recht op dus dat salaris dat betwist ik haar helemaal niet! Maar Kemp zegt zelf vanaf januari niet betaald te zijn en eind maart was ze weg… dat zijn drie maanden, als je huwelijks feestje afhankelijk zou zijn van die drie maanden dan had je iets zeer low budget in gedachten!

Dus; tja, dat valt bij mij onder het kopje zielig doen.. Maar dat ze spreekt over oplichting vind ik veel erger. We hebben een weekend georganiseerd om de luisteraars te mobiliseren! Gezien de omvang van de schuldenlast kon iedereen weten en wist iedereen dat die twee dagen echt geen redding zouden brengen.

Natuurlijk wisten de luisteraars dat ook, het was het signaal dat telde, de stem van vele duizenden luisteraars die hun muziek dreigden te verliezen! Hoe denk je dat we ons voelden toen bleek dat ook de beloofde Cd’s onder het beslag vielen?

Ik ken Ad Ossendrijver al bijna twaalf jaar en ik heb veel meningsverschillen met hem gehad. Ik ben zelfs ooit buitengemeen nijdig het pand uitgestapt om nooit meer (nou ja bijna nooit) terug te komen. Maar fraude en oplichting zijn niet de termen waarin ik denk als ik aan Ossendrijver denk!

Als ik het stuk lees van Manuela Kemp dan vind ik dat ze alle medewerkers van Arrow schoffeert en wat nog veel erger is ze houd onze luisteraars voor dom. Volgens mij blijkt hieruit dat Manuela Kemp slechts een Rocker voor de Buhne is… want echte Rockers zijn trouw en dat is iets wat ik nu bij haar heel erg mis! [Gerry Jungen]

Radio.NL biedt via ‘opinie-artikelen’ de mogelijkheid om te reageren op ontwikkelingen in de media. Een opinie artikel geeft alleen de mening van de auteur weer. Mensen die -op wat voor manier dan ook- in het mediawereldje zitten kunnen hun eigen opinieartikelen doormailen. De redactie van Radio.NL bepaalt of het artikel relevant is. [Radiowereld.NL]