Novum Nieuws op Arrow Classic Rock en Arrow Jazz FM

Novum Nieuws verzorgt sinds 1 februari 2011 ook het landelijke nieuws op Arrow Classic Rock en Arrow Jazz FM, de radiostations voor respectievelijk Rock en Jazz liefhebbers. Beide radiostations zenden op de hele uren het Novum Uurnieuws uit, zeven dagen per week.

Bram Bloemberg, algemeen directeur Novum Nieuws: “Wij zijn verheugd met de komst van Arrow Classic Rock en Arrow Jazz FM. Beide stations zijn mooie namen in radioland. Steeds meer radiostations weten de nieuwsbulletins van Novum Nieuws te waarderen. Onze nieuwsbulletins staan voor kort en duidelijk. Wij zorgen ervoor dat de luisteraar snel op de hoogte is en blijft van wat er gebeurt in de wereld.”

Novum Nieuws is het onafhankelijke multimediale persbureau dat nieuws brengt op een toegankelijke manier. Novum verzorgt radiobulletins op meer dan 200 radiostations in Nederland en daar buiten. Novum levert het nieuws in tekst, foto, audio en video aan diverse media zoals Radio.NL, NRC, Nu.nl, Nieuws.nl, Slam FM, Decibel, de website van Trouw en MSN. [Radiowereld.NL]