Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Top 500 van deze Eeuw’ op Q-music

Guus Meeuwis geeft woensdagochtend om 07.00 uur het officiële startschot van de ‘Top 500 van deze Eeuw’. Dit maakte Ruud de Wild dinsdag bekend in zijn radioprogramma Ruuddewild.nl op het landelijke radiostation Q-music. De Brabantse zanger is vier keer terug te vinden in de lijst met ‘Brabant’ en ‘Geef me je Angst’ als hoogste noteringen. De Top 500 is, een maand later dan gepland, van woensdag 15 tot en met vrijdag 17 april te horen.

Drie dagen lang is de lijst met daarin de 500 beste nummers sinds het jaar 2000 te horen. De ontknoping vindt vrijdagmiddag vlak voor zes uur plaats bij Jeroen van Inkel. Naast de muziek worden ook aan de hand van fragmenten herinneringen opgehaald.

Begin januari maakte Q-music bekend deze hele bijzondere muzieklijst te gaan uitzenden. De afgelopen weken hebben de Q-luisteraars via de website van het station zelf de lijst kunnen samenstellen. Naast het startschot van de lijst zal Guus ook het allereerste exemplaar van de CD ‘Het Beste uit de Top 500 van deze Eeuw’ in ontvangst nemen. Op deze CD staan 90 hits van de afgelopen eeuw. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten