Search
Close this search box.

Marwil Straat nieuwe zendermanager Radio 4

Marwil Straat is de nieuwe zendermanager van Radio 4. Dit maakte directeur radioprogrammering Jan Westerhof dinsdag bekend. Ze is sinds 19 januari 2009 als ad interim manager aan de klassieke zender Radio 4 verbonden. Directeur Radioprogrammering Jan Westerhof: “We hebben de keuze op Marwil laten vallen omdat ze doortastend is en veel liefde voor de zender en de klassieke muziek toont.”

Verder zegt Westerhof: “Op een enthousiastmerende manier combineert ze praktisch handelen aan innovatie. Marwil is een ervaren radiomaker en een manager met visie en overtuigingskracht.” Marwil Straat was directeur van het Wereld Audio Festival, projectmanager van radiodocumentaires en coördineerde in die hoedanigheid Holland Doc Radio. Ze werkte daarnaast als gastdocent aan onder meer de Media Academie en de Christelijke Hogeschool Ede. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten