Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vrouw Mel Gibson vraagt scheiding aan

Robyn Gibson wil na 28 jaar huwelijk scheiden van haar man, acteur en regisseur Mel Gibson. De Gibsons wonen al bijna drie jaar niet meer samen.

(Novum/AP) – Robyn Gibson wil na 28 jaar huwelijk scheiden van haar man, acteur en regisseur Mel Gibson. Maandag leverde ze de scheidingspapieren in bij een rechtbank in Los Angeles. De Gibsons wonen al bijna drie jaar niet meer samen.

Als reden voor de scheiding heeft Robyn ‘onoverbrugbare geschillen’ opgegeven. Ze wil dat de 53-jarige acteur haar alimentatie betaalt en wil hem op laten draaien voor de juridische kosten. Nog geen vier uur nadat Robyn de papieren inleverde, kwam Mel met een reactie. Hij wil geen alimentatie betalen en vraagt of de juridische kosten uit gezamenlijk bezit van het stel betaald kunnen worden.

Mel en Robyn trouwden in juni 1980. Het stel heeft zeven kinderen, een van hen is minderjarig. Robyn wil de voogdij over het kereltje, dat dinsdag zijn tiende verjaardag viert, delen met Mel.

[Novum]