Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wielerklassieker Parijs – Roubaix live bij de NOS

De NOS doet zondag 12 april live verslag van Parijs-Roubaix van 13.00 tot 17.50 uur op radio en tv. Deze klassieker, ook wel de ‘Hel van het Noorden’ genoemd, is rechtstreeks te volgen in de NOS Studio Sport-uitzending op Nederland 1. Het commentaar is van Mart Smeets en Maarten Ducrot. NOS Langs de Lijn verzorgt live flitsen in de reguliere uitzending op Radio 1. Het verslag komt van Gio Lippens.

Op woensdag 8 april wordt de wielerklassieker Gent-Wevelgem verreden. NOS Studio Sport doet ook daar live verslag van deze semiklassieker vanaf 14.20 uur tot en met de finish rond 16.30 uur. Het commentaar wordt verzorgd door Herbert Dijkstra en Maarten Ducrot. Ook NOS Langs de Lijn doet verslag en wel met live flitsen in de lopende programmering op Radio 1. Het verslag komt van Sebastiaan Timmerman. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten