Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aftrap vierde seizoen Boer zoekt Vrouw

De Kro trapt op zondag 17 mei (20.25 uur Ned 1) weer af met de vierde serie ‘Boer zoekt Vrouw’. In deze eerste aflevering zullen de nieuwe vrijgezelle boeren zich aan Nederland presenteren, met de bedoeling om via de Kro een partner te vinden. Net als voorgaande jaren komen zij niet alleen uit verschillende provincies, maar vertegenwoordigen zij bovendien diverse bedrijfstakken uit de agrarische sector.

Ook variëren de boeren weer sterk in leeftijd: de oudste is 53 jaar en de jongste 27. Hoe deze zoektocht begint, is te zien op zondag 17 mei om 20.25 uur bij de KRO op Nederland 1. Afleveringen 2 tot en met 13 zullen dit najaar te zien zijn vanaf 13 september.

Voor dit seizoen hebben zich de afgelopen maanden zo’n 350 boeren aangemeld bij de redactie van Boer zoekt Vrouw. 

Geïnteresseerde vrouwen hebben na de voorstelronde op 17 mei twee weken de tijd om te reageren via de Boer zoekt Vrouw-website of door het schrijven van een brief. De vijf boeren die de meeste liefdesbrieven ontvangen, zullen gedurende de serie gevolgd worden in hun zoektocht naar echte liefde.

In de tweede aflevering op 13 september gaat Yvon Jaspers bepakt met alle liefdespost bij de boeren langs. Dan wordt bekend welke vijf boeren hun favoriete briefschrijfsters mogen uitnodigen voor de volgende stap: de speeddate. Zij zullen na tien speeddates en één groepsdate uiteindelijk drie vrouwen kiezen, die ze uitnodigen om hun intrek te nemen op hun boerderij. [Radio.NL/Foto: Roland J Reinders]

Gerelateerde berichten