Beste aprilmaand ooit voor SBS-groep met 28,5%

De drie tv-zenders van de SBS-groep hadden in april samen een marktaandeel van 28,5%, de beste score ooit voor een aprilmaand. NET 5 behaalde een marktaandeel van 9,0%. Ook SBS 6 behaalde met 13,6% ook haar beste aprilmaand ooit. Veronica had een score van 6,0%, de beste maandscore in 2009 tot nu toe.

SBS 6 scoort deze maand 0,8 procentpunt hoger dan in dezelfde maand vorig jaar met een marktaandeel van 13,6%. Het marktaandeel in april van NET 5 blijft de stijgende lijn van 2009 voortzetten. Dé vrouwelijke zender van SBS behaalde in april een marktaandeel van 9,0% waar vorig jaar nog 8,4% werd behaald. Dit betekent de beste aprilmaand ooit voor de zender.

Veronica sloot de maand af met een marktaandeel van 6,0%, wat de beste score in 2009 tot nu toe betekent. Alle genoemde marktaandelen zijn gemeten in de doelgroep Boodschappers 20 tot 49 jaar. Deze maandcijfers zijn inclusief uitgesteld kijken. [Radiowereld.NL]