Conferentie kabelraden.nl live op internet

Kabelraden.nl organiseert net als voorgaande jaren weer een conferentie in Spant in Bussum (28 mei vanaf 10.15 uur). Ook dit jaar is de conferentie live te volgen via internet. Het programma biedt interessante sprekers. Dit jaar zijn dat Paul van Gessel van BNR, Jan Willem Brüggenwirth van Radio 538, Peter Bosschaert van Q-Music. En als laatste Ad Ossendrijver van Arrow wat onlangs failliet ging.

Ook is er een discussie uurtje over de voorstellen van Ziggo om programmaraden te fuseren. Aan de discussie nemen deel Dirk Oudenaarden (Commisariaat voor de Media), Piet v.d. Vooren (secretaris programmaraad Rijnland Bollenstreek), Hans Speetjens (ambtelijk secretaris programmaraad Delft) en Wim Niemeijer (programmaraad Gooi en omstreken). En J. Ketelaar van de OPTA praat over de toekomstige mogelijkheden voor concurrentie op de kabel.

Live te volgen via internet
Het plenaire gedeelte van de dag zal live te volgen zijn via internet. Na de conferentie zijn de opnames van de verschillende presentaties en discussies terug te vinden op kabelraden.nl. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten