Zoek
Sluit dit zoekvak.

Slam TV ook via digitaal pakket Ziggo

Slam TV, het jongeren tv-station van Slam FM is sinds woensdag toegevoegd aan het digitale televisie aanbod van kabelexploitant Ziggo op voorkeuze kanaal 356. Jacqueline Bierhorst: “Slam TV heeft heel bewust gekozen voor een interactief format waarbij jongeren centraal staan. Via het ‘user generated content’ platform Slam Do It Yourself, bepaal je zelf welke videoclips er te zien zijn en kun je eigen gemaakte filmpjes uploaden en aanbieden voor uitzending op tv.”

Ter gelegenheid van de digitale doorgifte via Ziggo organiseert Slam TV binnenkort in samenwerking met Ziggo diverse ‘Launchparty’s’ waar ook Slam FM deejays aanwezig zijn.

Slam TV werd gelanceerd in februari 2007 en is sindsdien alleen via internet te bekijken. De videoclipzender richt zich op alle jongeren tussen de 13 en 34 jaar. Nu, twee jaar later is Slam TV ook op de kabel te ontvangen, maar alleen wanneer men een duurder digitaal pakket afneemt bij Ziggo. Samen met Slam FM men tot doel uit te groeien tot een multimedia jongerenplatform. [Radiowereld.NL]