Mouringh den Dunnen commercieel directeur 100% NL en Slam

Mouringh den Dunnen wordt Commercieel Directeur bij RadioCorp, het moederbedrijf van 100% NL en Slam. Den Dunnen wordt in deze nieuwe rol verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten van RadioCorp. Hij was de afgelopen jaren onder andere werkzaam Telegraaf Media en QMusic.

Mouringh den Dunnen commercieel directeur 100% NL en Slam Carlo de Boer, Algemeen Directeur RadioCorp: “Het multimediale bereik van 100% NL en SLAM! begint indrukwekkende vormen aan te nemen. We groeien als kool, zowel via radio als alle online kanalen die we rijk zijn.

Ik ben daarom ontzettend blij dat Mouringh ons team komt versterken om onze commerciële mogelijkheden die we de klanten te bieden hebben verder op te tuigen. Hij brengt brede branche-ervaring en een vechtersmentaliteit met zich mee, wat goed past bij onze merken.” [Radiowereld.NL]
Foto: 100%NL