Zoek
Sluit dit zoekvak.

Borsato op 1 in ‘Allerbeste Top 100 van Nederland’

Luisteraars van 100%NL hebben volgens het snelst stijgende radiostation massaal gestemd op Marco Borsato voor de ‘Allerbeste Top 100 van Nederland’. Zijn nummer ‘Afscheid Nemen Bestaat Niet’ staat daardoor vrijdag op nummer 1 in de lijst van 100%NL. De ‘Allerbeste Top 100 van NL’ wordt vrijdag voor de derde keer uitgezonden.

Programmadirecteur Roland Snoeijer: “Het is echt duidelijk te zien dat de luisteraars van 100%NL Marco Borsato steunen nu hij in een onstuimige periode zit. Dat is hartverwarmend om te zien. 100%NL wil Marco Borsato ook steunen, daarom hebben we kaarten gekocht voor de Marco & Friends concerten en die geven we volgende week aan onze luisteraars cadeau.”

Veldhuis & Kemper gastpresentatoren
Het duo Veldhuis & Kemper maakt vrijdag ook hun radiodebuut bij 100%NL. De heren zijn te horen als gastpresentator van de ‘Allerbeste Top van Nederland’ en zullen vanaf 15.00 uur het laatste deel van deze erelijst presenteren. De lijst is tot 17.00 uur te beluisteren op 100%NL. Naast Veldhuis & Kemper zullen ook Roland Snoeijer, Koen van Huijgevoort en Robert Feller presenteren. [Radiowereld.NL]