Zoek
Sluit dit zoekvak.

Barry Brand gaat niet mee naar het nieuwe Radio Decibel

Radio Royaal maakte deze week bekend dat het verder gaat als online zender en Radio Decibel weer terug komt op FM. Barry Brand was samen met Rick Waltmann verantwoordelijk voor de productie van Radio Royaal.

Barry Brand gaat niet mee naar het nieuwe Radio Decibel Mister Decibel Barry Brand: “De ideeën die ik had over radio Royaal en hoe dat moest klinken kwamen met zowel de directie als mijn mede producent Rick Waltmann niet overeen. Dat is jammer maar niets aan te doen.

Maar het idee is nog niet helemaal weggestopt. Ik ben momenteel met een partij aan het kijken wat de mogelijkheden zijn. Een Nederlands format dat tussen RADIONL en 100%NL in moet gaan zitten zou uiteindelijk het resultaat worden”.

Het is denk ik een slimme set om Decibel terug te halen op FM. Veel mensen missen dit 90’s en 00’s format wel. Ik doe niet mee aan dit nieuwe project. Heb 10 jaar met veel plezier aan Decibel gewerkt maar het plezier, het oude team, het succes en de programma’s die ik toen heb kunnen maken, dat komt nooit meer terug. Daarbij is het de zoveelste stap voor het station en heb daar simpelweg gewoon geen zin meer in”.

Brand laat verder weten in gesprek te zijn met een landelijk omroep om te kijken of hij daar een programma kan maken.

Barry Brand werkte ruim 10 jaar voor Radio Decibel, waar hij ruim 6 jaar de ochtendshow presenteerde. Sinds februari presenteerde hij de middagshow op Radio Royaal, maar ook hier is hij inmiddels niet meer te horen. [Radiowereld.NL]