Johnny en Linda de Mol in Waar is de Mol?

Veronica blikt maandag met Linda de Mol terug op het seizoen van ‘Waar is de Mol?’. Gemiddeld stemden meer dan 400.000 kijkers wekelijks af op het tv-programma. Naar de aflevering met Frans Bauer keken zelfs 561.000 kijkers. Johnny reisde dit seizoen met onder anderen Beau van Erven Dorens, Jeroen van Koningsbrugge, Leontine Borsato, Frans Bauer en Peter R. de Vries naar voor hen bijzondere bestemmingen.

Als afsluiter van deze reeks zendt Veronica maandag om 21.25 uur één van de best bekeken afleveringen van alle Waar is de Mol?-seizoenen uit: die met Johnny’s tante, Linda de Mol.  

Alphons Martens, programmaleider van Veronica: “Ik ben ontzettend blij met de afgelopen reeks van Waar is de Mol?. De geweldige kijkcijfers en de massale positieve reacties bewijzen dat de kijker Veronica steeds beter weet te vinden. Ik ben ook heel trots op Johnny. Hij is enorm gegroeid als presentator en interviewer en haalt het beste in zijn gasten naar boven. Zijn nominatie voor de Zilveren Televizier-Ster is de perfecte blijk van waardering.” [Radiowereld.NL]