Ook Evers Staat Op genomineerd voor Gouden RadioRing

Evers Staat Op is de laatste genomineerde voor de Gouden RadioRing 2018. Dit maakte Rob Janssen dinsdagmiddag bekend in de middagshow van Wilfred Genee op Radio Veronica.

Ook Evers Staat Op genomineerd voor Gouden RadioRing Janssen besloot met Genee te bellen omdat de sitekicks van Evers, Rick Romijn en Niels van Baarlen, nu naast hem in de studio zitten.

Evers Staat Op was eind vorig jaar voor het laatst te horen. De populairste ochtendshow van ons land hield na 21 jaar op te bestaan.

Edwin Evers won voor Evers Staat Op in 2006 de allereerste Gouden RadioRing. “Terecht,” zegt Arjan Snijders, uitvinder van de Gouden RadioRing, in een interview met Patrick Kicken voor Radio.NL.Als die prijzen een paar jaar eerder waren bedacht had Edwin natuurlijk al eerder gewonnen.

Naast de allereerste Gouden RadioRing won Evers in 2006, 2009 en 2010 de Zilveren Radioster voor beste programmamaker. Ook dit jaar is hij genomineerd voor de Zilveren Ster.

Naast Evers Staat op zijn ook The Friday Move (BNR Nieuwsradio). Vroege Vogels (NPO Radio 1), Somertijd (Radio 10) en Club Ondersteboven (Slam) genomineerd voor de Ring.

Op donderdag 31 januari worden alle radioprijzen uitgereikt. [Radiowereld.NL]