Zoek
Sluit dit zoekvak.

Radio Veronica DJ Ferry Maat krijgt Gouden Harp

Radio Veronica deejay Ferry Maat ontvangt een Gouden Harp. Dit werd vanmiddag bekend gemaakt door Conamus. Ferry ontvangt deze oeuvreprijs voor zijn bijdrage aan de Nederlandse dancemuziek met zijn radioprogramma de ‘Soulshow’. Het is de eerste keer dat een DJ een Gouden Harp krijgt. De Gouden Harp zal in februari aan Ferry worden uitgereikt tijdens het Harpen Gala.

De ‘Soulshow’ met Ferry Maat is te horen geweest bij Radio Noordzee Internationaal, Tros Radio 3, Radio 10, Radio 538 en is nu iedere zaterdagavond tussen 18.00 en 20.00 uur te horen bij Radio Veronica.

“De laatste jaren ben ik er wel steeds meer achter gekomen dat de huidige generatie dance-dj’s en producers de ‘Soulshow’ nog steeds hoog heeft zitten. Dat verbaasde me en daarom is deze prijs een geweldige verrassing voor me. Ik hoop dat ik in de ‘Soulshow’ de komende jaren bij Radio Veronica weer veel nieuwe producties kan signaleren en dat we daarnaast de band met het verleden kunnen vasthouden”, volgens Ferry Maat. [Radiowereld.NL]